BIKERFRIENDS.NL

BIKEADVENTURES

32-Ton Beckertour:2019

 

  Ton Beckers Tour 21 + 22 September 2019

Als je al jaren (17 jaar ) toertochten als de TBT organiseert, dan moet je steeds weer iets nieuws verzinnen om het niet saai te laten worden.Door mijn gedrevenheid en spontaniteit (andere noemen het jagen ) maak ik er altijd een mooie  rit van.Ik wil graag iedereen mee laten genieten van mijn beleving, als motorrijder.Een leek heeft totaal geen idee, hoe wij genieten van deze sport. Als je heerlijk onder 45 graden in de bochten kunt hangen,of als je effe aan het gashandel draait.Dat geeft je een gevoel alsof je in een achtbaan zit,dit is echt kicken.De aanrij route, is meestal door de Eifel of de voerstreek van België.Dit jaar gaan we een bezoek brengen, aan het bochten paradijs Westerwald, aan de andere kant van de Rijn. We drinken koffie in Schuld bij een Biker rustplaats. Na de koffie stop, omarmen we weer de sturen van de motoren.

                                                                                                     Geweldig weidse landschap 

Idstein aan de B 275 is een prachtig plaatsje om effe door heen terijden. We maken een omtrekkende beweging naar ons slaap adres. Via Nastatten en Nassau  langs de rivier de Lahn. Nassau met zijn Kasteel hoog op een rots, waar de roots van onze Willem van Oranje  liggen,is ook een bezoek waard. Hier hangt een stamboom van de Oranjes. We volgen de Ferienstasse en de Rivier de Wied naar  Dóttersfeld, waar we te gast zijn in de Gasthof Wiedbachtal.

https://www.hotel-zum-wiedbachtal.de

  

                                                                                                         De Rijn bij Bacharach

Zondagmorgen na het Frustuck, starten we al voor de deur met de eerste bochten.In het begin effe rustig rijden met koude banden.Na een portie Westerwald bochten,zijn de banden op bedrijfstemperatuur.Aan het aantal buikschuivers te zien bij een Biker Trefpunt moeten hier ergens veel bochten zijn.Over de Eifel hoef ik niet meer te melden, dit is onze achter tuin.Een stop bij Eddy in Dreis Bruck ,maakt een einde aan deze weer geweldig tour.We nemen weer afscheid,onder het genot van een heerlijke Duitse schnitzel. Omdat het nog mooie weer is, maken we de toer compleet met wat kilometers te rijden rond Vaals en midden Limburg,om uiteindelijk de 900kilometer vol te maken. 

  

Der Reizen Fuhrer Gerd