BIKERFRIENDS.NL

BIKEADVENTURES

Bikerfriends Disclaimer.

Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te houden.Ondanks deze voortdurende aandacht kan Bikerfriends.nl geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden aanvaarden.Wel stellen wij het op prijs als zulke onjuistheden aan ons worden gemeld. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 06 273 38 188.

Auteursrechten:

Bikerfriends.nl bezit het auteursrecht op de informatie die via deze website wordt verstrekt.Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal/ingezonden fotomateriaal en Teksten.Het is derhalve niet toegestaan de informatie - anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik - te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Bikerfriends.nl.Via het contactformulier kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Privacy:

Bikerfriends.nl hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van onze website. Informatie over bezoekers aan onze website (bijvoorbeeld IP adressen) wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen, en nooit gebruikt om individuele personen te identificeren.De persoonlijke gegevens die U verstrekt aan Bikerfriends.nl, worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw vragen c.q. opmerkingen/opdrachten.Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Voorwaarden voor deelname aan Bikerfriends.nl activiteiten.

Voorwaarden aan de rijder en de motor:

Bestuurders van een motorfiets dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en paspoort of identiteitskaart - De motor dient minimaal WA verzekerd te zijn - De deelnemer dient een ondertekende groene kaart bij zich te hebben - Bij schade dient de deelnemer zelf zorg te dragen voor pechservice of repatriëring van de motor en voor vervoer van zichzelf om de reis voort te zetten of naar huis terug te keren - Deelnemers dienen een ziektekostenverzekering te hebben afgesloten die geldig is in alle in de route opgenomen landen - Door deelname ga je akkoord met onze voorwaarden.

Aanmelding:

Aanmelding geschiedt door te reageren op een Facebook aankondiging van een evenement, of door contact op te nemen met betreffende persoon op de contactpagina.

Annulering door Bikerfriends.nl:

Bikerfriends.nl behoud zich het recht voor in geval van overmacht of weersomstandigheden een activiteit, weekend of toertocht te annuleren, te wijzigen of te onderbreken.

Aansprakelijkheid:

De deelname aan het verkeer geschiedt geheel op eigen risico - Deelname aan onze activiteiten gebeurt op eigen risico - Bikerfriends.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of letsel als gevolg van onze activiteiten - Wij zijn evenmin aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van eigendommen -  Bikerfriends.nl is niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor afwijkende / gewijzigde (verkeers)situaties en kennelijke verschrijvingen of drukfouten - Het deelnemen door rijden in groepsverband of individueel rijden van een route geschiedt voor eigen risico en onder eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer - Ook indien u in een groep rijdt voorafgegaan door een voorrijder - Bekende gevaarlijke of bijzondere situaties zijn slechts voor zover bekend in de routebeschrijving vermeld - Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor plotseling optredende wijzigingen, blijf daarom alert op de weg en weersomstandigheden.

Etiquette onderweg:

Houdt u zich aan de verkeersregels, rijd in de z.g.n. baksteenformatie niet te snel en houd voldoende afstand/geef elkaar de ruimte - Een voorrijder kan een deelnemer verzoeken de groep te verlaten en de reis op eigen gelegenheid voort te zetten, als de voorrijder van mening is dat de deelnemer het plezier en de veiligheid van de overige deelnemers schaadt - Tijdens stops/pauzes is de consumptie van middelen welke het rijgedrag beïnvloeden niet toegestaan, en kan dit uitsluiting van de toerrit tot gevolg hebben.

Door deel te nemen aan onze activiteiten, geef je aan onze voorwaarden gelezen te hebben.