BIKERFRIENDS.NL

BIKEADVENTURES

11-Hotel stelt zich voor: Chambres d'Hotes Matton

 
 
Bonjour beste Motorvrienden,
 
 
 
Ik heet Monique, geboren en getogen in Noord-Brabant en sinds een half jaartje woon ik in Matton (rand franse Ardennen) waar ik dit voorjaar een chambres d'hotes ga starten. Maar 3 uurtjes vanaf Utrecht en je zit in een totaal andere wereld !!!
 
 
De vele land cq regio grenzen zorgen voor veel diversiteit in de natuur.( hoge en lage Ardennen, Gaumestreek, Maasvallei).De wegen zijn hier over het algemeen goed onderhouden en het glooiende landschap zorgt voor prachtige vergezichten. Er is een dormetory met 5 stapelbedden schuin boven de schuur waar de motor veilig binnen kan staan. Ook zijn er 3 privé kamers, alles inclusief een stevig ontbijt.
 
 
    
 
 
In het dorp is op loopafstand een camping met restaurant en er is een bakkertje waar men o.a. ook bier en wijn kan kopen. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de keuken en koelkast in de gezamenlijke ruimte. Voor meer info en reserveringen, bezoek mijn website, of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
http://www.bienvenuematton.com/
 
Bienvenue !!!!!